Solutii Odoo Open Source 

Odoo Open ERP este un software dedicat dezvoltarii afacerilor de orice tip, printr-o structura ergonomica de aplicatii individuale, care permite implementarea in etape si training dedicat pentru fiecare departament al afacerii tale.  

Afla despre Odoo ERP


Solutiile noastre Open ERP

Cauti sa achizitionezi un soft ERP pentru compania ta? Atunci ai ajuns în locul potrivit. Un soft ERP automatizeaza sarcinile de lucru si propulseaza afacerea într-o zona de crestere si productivitate.  

Un soft ERP este inima unei afaceri si realizeaza o sinergie între toate procesele acesteia. Daca aceste procese nu sunt corelate si interconectate între ele, atunci compania poate pierde timp si resurse pretioase. În acelasi fel, fara o corelare buna, nu putem obtine un ROI bun, asta împiedicând evolutia afacerii.


Implementare Custom

Dakai realizeaza implementari custom cu ajutorul sistemului modular de aplicatii Odoo Open Source. Poti administra afacerea ta cu un ERP personalizat individual, 100% ergonomic.

Citeste mai mult

SaaS ERP

Software in regim SaaS este cel mai potrivit pentru IMM-urile care isi doresc sa obtina rapid automatizarea fluxului de lucru si planificarea resurselor intr-o singura aplicatie.

Citeste mai mult

Suport

Dakai foloseste o strategie de suport compusa din trei pasi importanti: Suport, Mentenanta si Evolutie.


Citeste mai mult

Consultanta

Pentru orice IMM, alegerea unui sistem ERP este un pas complex. Analiza pietei nu este o sarcina usoara iar pentru pentru a simplifica, Dakai ofera consultanta pentru companiile care aleg solutiile ERP pentru managementul lor intern.

Citeste mai mult

Mentenanta

Intretinerea constanta a software-ului asigura o functionalitate durabila, astfel incat aplicatia ta sa ruleze in conditii optime.


Citeste mai mult

Hosting

Hosting pentru aplicatii in Cloud, care necesita configuratii specializate. Aplicatiile noastre sunt tinute pe servere cu redundanta si accesibilitate 99.98% din timp. 

Citeste mai mult

Solutii software auxiliare

Alte servicii Dakai de care puteti beneficia

Dezvoltare software

Orice firma are specificul sau, ceea ce inseamna ca luam in considerare si dezvoltari ulterioare pe langa implementarea standard.  Pentru orice tip de dezvoltare va recomandam o discutie preliminara, pentru a ne calibra reciproc.

Integrare

Realizam integrari intre aplicatiile noastre si aplicatii terte cum ar fi website-uri pe WP, magazine online pe platforme open-source si programe de proiectare folosite in diverse industrii.

Migrare software

Oferim migrarea softului de la versiuni mai vechi ale Odoo la Versiunea 16. 

Training

Oferim instruire in utilizarea softului pe baza unui set de ore discutate cu beneficiarul final, pornind de la cel mai mic pachet de 2 ore, pentru versiunile recente ale aplicatiei Odoo.