Implementare Software ERP

Dezvoltare si Personalizare

Odoo ERP  permite dezvoltari custom datorita sistemului modular de aplicatii.

Poti administra afacerea ta cu un ERP personalizat individual, 100% ergonomic. 

ERP prietenos

Implementare rapidă

Pași importanți în implementare

Cercetarea profilului afacerii

Cel mai important pas în implementarea softului ERP, este sa cunoastem profilul afacerii pentru care se lucreaza. În acest pas, realizam liste de probleme specifice, liste de Întrebari si Raspunsuri, flux de lucru si alti parametri de analiza necesari pentru cunoasterea afacerii unde se implementeaza sistemul ERP.

Viziune activa asupra timpului de lucru

Tinem cont de faptul ca timpul este important pentru orice afacere. De aceea, folosim cu mare atentie timpul acordat pentru implementarea softului ERP, pentru a ne încadra în termenul initial. Reusim asta prin respectarea unor pasi de lucru riguros planificati. 

Acordarea cu echipa de dezvoltare a clientului

Punem în tandem modul de lucru si parametrii comuni de lucru cu membrii cheie ai echipei pentru a le transmite riscurile implementarii unui sistem ERP. Alte aspecte pe care le transmitem echipei respectiv sunt despre dezvoltare sistemului standard, drepturi de acces si metode de implementare.

Modelul de business

Este necesar sa avem un model de dezvoltare a afacerii în actuala piata extrem de competitiva. Echipa noastra analizeaza piata si propune cele mai fezabile practici pentru afacerea clientului. Sistemul ERP are capacitatea sa dezvolte si sa mentina un model de afacere stabil si de încredere. De regula, scopul nostru este sa transformam obiectivele în solutii reale.

Designul solutiei

Un design atragator nu imbunatateste doar functionalitatea sistemului ci si interactiunea utilizatorilor cu acesta. În felul acesta, munca de zi de zi în ERP devine fluida iar asta aduce productivitate si satisfactie.

Transfer de date

Dupa ce am configurat si implementat sistemul, trece la pasul urmator, la transferul de date. Transferul se realizeaza sistematic, astfel încat sa nu se piarda date importante în timpul procesului.

Planificarea proiectului

Odata ce am bifat profilul companiei si ne-am acordat cu echipa de lucru, putem trece la planificarea proiectului. Drept pentru care în acest pas expunem viziunea de planificare a proiectului dupa care ne concentram mai departe pe realizarea unui model de business stabil.

Training

De regula, personalul este reticent la schimbari si de aceea noi ne asiguram ca, printr-un training de management al schimbarii, rezolvam aceasta problema. Trainingul este necesar ca ERP-ul sa fie dat în functiune pentru toti utilizatorii companiei respective si sa poata fi folosit la parametrii ceruti.

Dacă consideri ca un software ERP personalizat este potrivit pentru  firma ta, contactează-ne.

Suntem aici pentru a te informa cat mai amanuntit despre toate aspecte unei implementari de ERP custom.