Aplicatie Constructor Website

Odoo Open Source ERP

Dakai ofera un constructor de site. Generatorul de site este uimitor si nu are nevoie de nici o codificare. Constructorul de site se adreseaza afacerilor, care doresc sa inceapa cu un site functional. Constructorul ofera tone de caracteristici, cum ar fi drag and drop constructor, design gata facut, optimizat SEO.

Aplicatia ERP Website este complet sincronizata cu platforma de e-Commerce si cu alte aplicatii conexe: Blog, eLearning, CRM, Achizitii, Vanzari, Punct de vanzare.

Funcții majore Website

Editare drag & drop

Nu aveti cunostinte in programare? Nu va faceti griji. Constructorul Web vine la pachet cu editarea Drag and Drop. Constructorul web Drag and Drop va permite sa incepeti rapid lucru pe site-ul cu elemente actuale de design si functionalitate.

 Instrumente SEO

Aplicatia beneficiaza de instrumente SEO Onpage: editare cuvinte cheie, optimizare pagini cu meta-titluri & meta-descrieri, optimizare imagini, editare URL cu cuvinte cheie si Link Tracking.

Autentificare Social Media

Cu Social SignUp, site-ul poate crea useri loiali. Aplicatia asigura integrarea platformelor de social media cunoscute: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn și Google.

 Forum intrebari si raspunsuri

Forumurile ofera platforma potrivita pentru afacerile care ofera solutii legate de serviciile lor.  Forumul creaza trafic, ajuta firmele sa anticipeze nevoile clientilor si raspunde la nevoile utilizatorilor.

Blog

Blogurile sunt necesare pentru succesul pe termen lung, deoarece acestea sunt urmarite de clientii actuali sau potentiali si informeaza despre noile servicii sau produse, ori despre eventuale schimbari in organizatie. Usor de configurat, blogul ajuta la strategia de marketing online.

Versiune de mobil integrata

Constructorul Web ofera si versiune mobila. Conform tendintelor actuale, mai mult de jumatate din trafic vine de pe dispozitivele mobile. Site-ul este complet receptiv si poate rula pe orice dispozitiv.

Multilingv

Aplicatia pentru Website permite editarea site-ului in mai multe limbi straine.

Capacitati Enterprise

Sistemul CMS provine de la dezvoltatorii de cele mai bune solutii ERP. Constructorul web/CMS a fost gandit ca o solutie pentru firme, adica este scalabil, robust si customizabil. Acest lucru permite corporatilor uriase, organizatiilor si afacerilor mici sa se concentreze asupra modelului de afaceri, mai degraba decât designul site-ului. 

Chat online

Generatorul web are facilitati de chat on-line. Chat-ul permite echipei tehnice sau echipei de marketing sa ramâna în contact cu vizitatorii, raspunzând la întrebarile lor în timp real.

Control complet continut

Aplicatiile ERP Dakai sunt solutii Open Source, care ofera un mare control in mana utilizatorului. Generatorul web poate fi personalizat complet in functie de evolutia firmei.