Aplicatie ERP e-Commerce

Odoo Open Source ERP

Paginile web care folosesc sistemul ERP e-Commerce au nevoie de un set special de module pentru a depasi limitele unui site de prezentare. Sistemul ofera vizualizarea produselor si un cos de cumparaturi automat.

Cu echipamentul e-Commerce, afacerile online isi pot deschide propriul portal online. In ultimii 2 ani, din 2020 mai exact, din ce in ce mai multe afaceri au tranzitat complet de la magazinul fizic la unul online. In acest mod, afacerile pot functiona mult mai eficient si pot avea un singur centru operational.

Funcții majore e-Commerce

Pachet complet e-Commerce

Pagini de produs, catalog, cos de cumparaturi, plati online. Modul complet personalizabil.

Facturi si contabilitate

Functiile de facturare si gestiunea contabilitatii sunt integrate cu modulul e-Commerce. Comntrolati vanzarile in timp real si generati rapoarte. 

Administrarea inventarului

Poti configura si gestiona stocurile. Configurezi alerte personalizabile, cum ar fi alerta cand stocurile trebuiesc reaprovizionate.

Integrare Google Analytics

Rapoarte despre utilizatori, tranzactiile efectuate, statisticile cosului de cumparaturi si multe altele.

Diferite metode de plata

Sistemul e-Commerce suporta mai multe metode de plata, fara a trimite utilizatorul in alte site-uri pentru finalizarea platii.

Tracking si AWB autogenerate

Sistemul e-Commerce suporta mai multe metode de livrare. Asiguram interconectare cu principalele firme de curierat din Romania.

Administrarea continutului

Crearea, editarea si stergerea articolelor si descrierea produselor.

Optimizare SEO Onpage

Instrumente SEO Onpage integrate, pentru a optimiza paginile din site cu cuvinte cheie si descrieri pentru imbunatatirea cautarii organice si cresterea numarului de vizitatori.

Catalog de produse

Creezi pagini unice pentru produse cu posibilitatea adaugarii de produse asemanatoare pe aceeasi pagina, ceea ce ofera vizitatorilor informatie pentru o comanda completa.

Cont de client

Cont de client: stocarea informatiilor necesare unei comenzi online, cum ar fi adresa, cartea de credit, istoric comenzi si multe altele.

Analiza clientilor

Analiza clientilor ne da informatii despre comportamentul de achizitie al utilizatorilor, modul de navigare al acestora pe website si despre cele mai vizitate pagini.


< Buton spre Produse >