Aplicatie ERP Contabilitate

Odoo Open Source ERP

Contabilitatea este cea mai importanta parte dintr-o organizatie. Prin contabilitate, orice afacere poate urmari activitatile economice si poate primi rapoarte care pot fi impartasite cu actionarii. Toate cheltuielile, profituri si alte forme de venituri sunt calculate folosind aplicatia de Contabilitate Odoo ERP, avand integrat sistemul de contabilitate romanesc.

Funcții majore Contabilitate

Gestiune registru general

Registrul general contine toate informatiile despre toate tranzactiile care au loc in interiorul companiei. Toate informatiile pot fi introduse si formatate conform cu sistemul romanesc de contabilitate.

Managementul activelor

Aplicatia de Contabilitate permite managementul activelor fixe si mobile, gestiunea fluxul monetar, si monitorizeaza intrarile si iesirile.

Managementul conformitatilor

Conformitatea se refera la normele si reglementarile care guverneaza mediul de lucru al organizatiei. Cu managementul de conformitate se pot seta regulile interne, plafoane financiare si alte reguli necesare.

Facturi online si cheltuieli

Aplicatia permite crearea facturilor on-line si urmarirea cheltuielilor. Tranzactiile si cheltuielile realizate sunt arhivate, acestea fiind preluate automat in rapoarte companiei.

Centru de costuri si KPI

Tine evidenta tuturor elementelor de cost: cercetarea si dezvoltarea, marketing sau alte forme de activitati care nu adauga profit. De asemenea, se pot realiza rapoarte pe baza indicatorilor de performanta urmariti de companie.

Managementul bugetului

Aplicatia de contabilitate permite controlul resurselor in cele mai mici detalii. Managementul bugetului gestioneaza resursele, astfel incat afacerea nu iese din paramentrii stabiliti initial.

Estimari financiare

Cu toate informatile la dispozitie, contabilii pot prognoza cu usurinta cresterea financiara sau investitiile. Aplicatia de Contabilitate ofera instrumentele si informatiile de previziune financiara necesare.

Reconciliere bancara

Reconcilierea bancara potriveste registrul general cu extrasele de cont. Cu aplicatia noastra, reconcilierile intre facturi emise si incasari bancare se pot face usor, economisind timp pretios.

Contabilitate multimonetara

Aplicatia permite tranzactii multi-valuta iar conversiile sunt contabilizate in timp real, la cursul de schimb al BNR.

Raportari extinse

Cu toate informatiile disponibile prin tabloul de bord, contabilii pot crea cu usurinta rapoarte extinse, care, la rândul lor, poate ajuta managerii sa ia decizii strategice.