Aplicație ERP pentru Achiziții

Odoo Open Source ERP

Aplicatia ERP pentru Achizitii permite administrarea facila a furnizorilor si a cererilor de achizitie. Prin instrumente intuitive, companiile isi pot imbunatati lantul de aprovizionare si gestiunea inventarului.

Aplicatia pentru achizitii se adapteaza atat la societatile mici cat si la cele mari. Dimensiunea softului o da amploarea pe care o desfasoara afacerea respectiva.

Functii majore Achiziții

Urmarire aprovizionare

Aplicatia permite urmarirea furnizorilor, produsele achizitionate, due date si alte informatii necesare fluxul de aprovizionare.

Cereri de aprovizionare automate

Reaprovizionarea stocurilor se face in mod automat potrivit unor reguli de reaprovizionare interioare firmei.

  Urmarire costuri de transport

Urmarirea costurilor de transport este procesul de evaluare a costului corect al marfurilor, care include ambalarea lor, transportul, si alte costuri contextuale.

Integrare email

   Aplicatia ERP pentru Achizitii suporta integrarea de e-mail. De regula, e-mail-ul contine toate informatiile importante despre fiecare tranzactie, inclusiv cererile de cotatie.

 Receptii si plati

Managementul achizitiilor face ca fiecare tranzactie sa fie inregistrata corespunzator si platile sa fie efectuate catre clientii respectivi în intervalul de timp stabilit.

Comenzi de achizitie

Aplicatia are integrata functia de achizitii "Just in Time". Aplicatia noastra colecteaza necesarul de achizitie si elaboreaza sesiuni de achizitie programate. De aici departamentul de achizitie doar trebuie sa trimita comenzile catre furnizori, si sa tine evidenta transporturilor.

Liste preturi de achizitie

Managementul achizitiilor ofera monitorizarea listei depreturi a furnizorilor, care permite organizatiei obtinerea celui mai bun produs la cele mai mici preturi. 

Metode de cost FIFO, LIFO, Avg.

Organizatia poate alege orice metoda de calculare a costurilor care sa reflecte viziunea afacerii. Acesta poate fi FIFO (First In First Out), LIFO (Last In First Out) sau metode de calculare a costurilor Avg.

Supracontrol si aprovizionare

 Controlul proceselor de catre managerii principale, asigura ca totul se executa fara probleme si fara procese întârziate din cauza întârzierilor de aprobare.

Statistici achizitie

Statisticile permit afacerilor sa obtina preturi competitive sau reduceri consistente pentru bunuri si revizuirea contractelor.