Punct de vanzare

 

Punctul de vanzare ofera servicii pentru clienti pentru finalizarea tranzactiilor. Serviciul permite afacerilor generarea bonurilor, sa accepte numerar si sa livreze o gama larga de servicii catre clienti. Clientul cumpara produse sau servicii, care sunt apoi introduse in sistem pentru urmarirea facila si actualizarea stocului în depozit. Punctul de vanzare Dakai este una dintre cele mai bune solutii software pentru afaceri. Acesta ofera multe caracteristici si redefineste complet abordarea punctului de vanzare pentru intreprinderi. El este complet bazat pe cloud, ceea ce face sistemul complet portabil. Acesta ofera coduri de bare de scanare, Cash Register, Touch Screen, calculator de greutate si multe altele. Aceasta contine gestionarea mai multor puncte, permitand mai multe tranzacti posibile.

    Sistem Hibrid Online

Cu tot legat la clouding , punctul de vanzare Dakai poate fi folosit din orice platforma. Singura cerința fiind conectarea la internet . Si, chiar daca nu este conectat la hardware sau la internet, instrumentul va lucra, de asemenea si va salva lucrarea pana cand acesta devine conectat.

    Coduri De Bare

Scanarea codurilor de bare este o parte esențiala a oricarui punct de vanzare. Acesta are un scanner de coduri de bare pe deplin functional pentru urmarirea completa elementelor si, de asemenea, ajuta utilizatorul sa adauge elemente mai rapid în cos.

    Cautare Rapida Produs

Punctul de vanzare Dakai are o interfata excelenta de utilizator, cu butoane si aspect clar. Acest lucru permite utilizatorului cautarea oricarui produs. Procedeul este fie prin introducerea ID-ul produsului sau numele. Cu un proces clar, atat cumparatorul, cat si operatorul sunt avantajati in ceea ce priveste viteza si claritatea.

    Vanzari Mobile

Punctul de vanzare are capacitate de lucru completa pe dispozitive mobile. Acesta suporta accesul offline si on-line pe tabletele Android, iPad-uri sau laptop-uri. Mobilitatea imbunatateste funcționalitatea si, de asemenea, ajuta organizația sa serveasca un public mai divers.

    Statii Multiple

Punctul de vanzare Dakai poate fi utilizat pentru a gestiona statii multiple in acelasi timp. Acest lucru reduce munca si imbunatateste timpul necesar pentru a goli lista cumparatorului. Managementul statiilor multiple este unic si ajuta serviciul afacerii.

    Touch Screen

Punctul de vanzare Dakai suporta Touch Screen. Cu ajutorul ecranului tactil, operatorul poate naviga cu usurinta intre diferite ferestre, sa adauge mai multi cumparatori pe aceeasi statie si poate parcurge cu usurinta prin csutarea produsului. Ecranul tactil creste productivitatea si utilizeaza haptice avansate pentru a permite o executie mai rapida a comenzilor tactile.

    Sertar Casa De Marcat

O alta componenta importanta a punctului de vanzare este suportul pentru registru de numerar/sertar. Cu setul corect de instrumente si componente de fabricatie, apelul de a inregistra se face automat.

    Contabilitate Integrata

Punctul de vanzare Dakai este conectat cu solutia de contabilitate Dakai. Acest lucru inseamna ca toate tranzactiile sunt urmarite si stocate în solutia de contabilitate. Solutia ajuta o organizatie sa urmareasca totul, inclusiv feedback-ul clientilor, cresterea vanzarilor si multe altele.

    Inventar

Punctul de vanzare Dakai are un management complet de inventar. Acest lucru permite operatorului sa verifice elementele care sunt necesare pentru a fi repopulate. Managementul inventarului prevede, de asemenea, toate informatiile operatorului dintr-o privire, crearea unui mediu propice pentru productivitate si profitabilitate.

    Analiza Vanzarilor

Vanzarile aduc profit si cu analiza lor, echipele pot intelege afacerea lor mai bine. Vanzarile pot oferi, de asemenea, servicii pentru clienti. Cu functionalitati cum ar fi restituiri ale clientilor, urmarire de garantie, livrari de planificare - sistemul poate maximiza experienta pentru clienți.

Analiza vanzarilot ajuta, de asemenea, managerii si operatorii sa evalueze in detaliu modelul de vanzari. Analiticele pot permite managerilor sa ia decizii cruciale de moment.

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite