PostgreSQL

 

Baza de date este importanta pentru orice afacere si stocarea, recuperarea si manipularea datelor este importanta deasemenea. Pentru a alege tehnologia potrivita pentru stocarea datelor este importanta securitatea, performata rapida pentru cautari complexe si alte beneficii.

Pentru toate operatiile noastre, Dakai foloseste baza de date PostgreSQL, care construieste baza tehnologiilor folosite de noi. Relatia PostgreSQL - Dakai ne-a folosit mult si preferam alta varianta doar daca situatii diferite cer asta.

Dakai si PostgreSQL

Noi credem in alegerea celor mai bune solutii pentru afacerile noastre. Cu PostgreSQL, programatorii nostrii fac afacerile sa functioneze efectiv si eficient. Cu libertatea oferita, preferam intodeauna baza de date PostgreSQL.

Serviciile Dakai folosind PostgreSQL

PostgreSQL este folosit in multe servicii, servite de Dakai. Cele mai importante sunt integrarea, suportul, mentenanta si gazduirea. Integrarea serviciului se bazeaza pe caracteristicile PostgreSQL pentru o integrare sigura a diferitelor sisteme din organizatie.

Echipa nostra poate rezolva cu usurinta orice problema legata de baza de date, fiind familiarizati cu tehnologia PostgreSQL si pot manevra rapid in fluxurile de lucru fara sa afecteze alte procese.


Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite