Personalizare

Dakai livreaza cele mai bune servicii de personalizare a ERP-ului dumneavoastra. Sunt multe solutii ERP in piata din Romania, dar putine ofera un nivel asa ridicat de personalizare.

Cu experienta noastra de personalizare a ERP-ului, putem oferi solutii pentru majoritatea problemelor de care se lovesc fluxurile din afacerea dumneavoastra.

Personalizarea Dakai este una din cele mai cautate servicii pentru o afacere care isi doreste personalizarea ERP-ului dupa propiile nevoi.

De ce alegi un ERP cu personalizarea Dakai Soft?

Personalizarea este una din cele mai dificile aspecte tehnice a sistemului ERP. Implementarea ERP necesita cunostinte, dar personalizarea necesita o perspectiva autoritara asupra solutiei ERP. Dakai are control total asupra surselor solutiei propuse si poate dezvolta o personalizare dupa nevoile organizatiei dumneavoastra.

Datorita personalizarii, multe companii au dat viata procesului de dezvoltare, productivitatea si eficienta crescand considerabil.

Dakai urmareste cu atentie evolutia tehnologiei web si dezvolta noi tehnici si instrumente pentru a sporii experienta clientilor in solutiile ERP.

Care sunt pasii pe care ii urmeaza Dakai in personalizarea solutiilor ERP?

Dakai furnizeaza solutii pentru orice problema legata de ERP.  Cu cunostiinta dezvoltata, Dakai rezolva problemele aparute in fluxul afacerii privind cresterea, productivitatea, securitatea, scalabilitatea.

Solutiile ERP Dakai sunt complet personalizabile si ofera module bazate pe ecosistemul diferitelor intentii. Dakai ofera urmatoarele variante de personalizare pentru clienti.

  • Campuri de cautare
  • Forme de design
  • Adaptarea propriilor fluxuri de lucru in procesul sistemului ERP
  • Configurare dupa personalizare
  • Raport statistici

Urmatoarele puncte subliniaza modul in care abordam personalizarea si ce asteptari veti avea pe parcusul personalizarii.

   Analiza Decalajelor

Analiza decalajelor este o tehnica de a gasi sincope care ingreuneaza cresterea companiei dumneavoastra. Cu analize detaliate, Dakai repara problemele critice si va ajuta sa preluati controlul propiei solutii ERP,  maximizand productivitatea si eficienta.

   Prioritizarea Nevoilor

Nu totul este important, de aceea Dakai creaza o lista de prioritati si se focalizeaza pe rezolvarea problemelor critice, apoi merge mai departe pe restul listei.

    Planificarea Proceselor

Planificarea proceselor functioneaza intelegand fluxul afacerii dumneavoastra in detaliu. Cu un plan complet, Dakai poate identifica problemele si ofera solutii pentru companie.

   Dezvoltare Personalizata

Dakai poate implementa o dezvoltare personalizata, asigurand relevanta implementarii in fluxul afacerii dumneavoastra.

   Testare

Testarea este ultima etapa a personalizarii, asigurand functionalitatea noii implementari. 

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite