Dezvoltare

Dezvoltarea softurilor ERP constituie cea mai mare preocupare a companiilor mari. Dar acum, acest aspect nu mai reprezinta o problema, avand in vedere ca Dakai, prestator de servicii soft ERP, ofera dezvoltarea de soft la un pret accesibil. Datorita diversitatii industriilor, dezvoltarea softului ERP merge pe o panta crescatoare, in favoarea companiilor interesate.

Dezvoltarea unui soft presupune personalizare, dar sa creezi module noi inseamna cu totul altceva. In ziua de azi, afacerile nu pot sta pe loc si odata cu schimbarile aduse, acestea au nevoie sa integreze modulele necesare in ERP. Aici intervine Dakai si propune cea mai buna solutie de servicii de dezvoltare pentru orice companie care foloseste un ERP. 

De ce sa alegi Dakai pentru dezvoltarea softurilor ERP?

Dezvoltarea unui soft ERP necesita multe cunostinte din domeniu. Este obligatorie aprofundarea tehnologiilor folosite de acest tip de soft. Asta inseamna sa cunoastem Python, JavaScript si XML si cum functioneaza structura interna a softului ERP. Experienta aceasta am acumulat-o in multi ani de programare si dezvoltare pe aceste tehnologii si ne bucuram sa avem o echipa pregatita in acest domeniu.

De asemenea, viziunea noastra este orientata exclusiv pe parteneriat si luam decizii bazate pe dinamica pietei, luand in calcul cum ne poate afecta aceasta pe viitor. Departamentul nostru de marketing joaca un rol vital in sensul ca ne ofera coordonatele afacerii noastre in piata si ne ajuta sa intelegem si sa imbunatatim pozitia noastra pe termen lung.

Dakai revolutioneaza integrarea ERP. Folosind serviciile noastre, vei obtine urmatoarele beneficii. 

   Valoarea brandului

Sa dezvoltam modulul potrivit pentru procesul potrivit este o maniera in care noi excelam. Mai mult decat expertiza tehnica, veti beneficia de rigoarea si responsabilitatea noastra care ne-a consacrat in piata. Rezultatul final este o crestere globala a companiei, din ambele puncte de vedere, tehnic si de marketing.

   Servicii de dezvoltare ERP de la distanta

Locatia geografica poate fi in detrimentul dvs pentru implementarea oricarui sistem ERP, dar toata ecuatia se schimba cand Dakai isi ofera serviciile. Avem experienta de peste 10 ani in livrarea serviciilor de la distanta. Avem colaboratori cu care nu ne-am intalnit niciodata dar asta nu ne impiedica sa furnizam calitate in serviciile noastre.

   Personalizarea

Aducem ce e mai bun din ERP. Echipa noastra intelege fiecare detaliu complicat din fluxul de management, si il transpune si personalizeaza in sistem conform cu fluxurile obisnuite in compania dvs .

   Cod curat

Personalizarea este facuta astfel incat viitoarele update-uri sau miscarea pentru o versiune mai noua sa se faca in mod facil. Scriem coduri curate si logica simpla si consistenta care livreaza rezultate maximale pentru organizatia dvs.

   Cea mai buna investitie

Dezvoltam sistemul astfel incat sa intoarca cele mai bune rezultate din afacere in urma investitiei. Din principiu urmarim ca ROI-ul (Return of Investment) sa aiba cele mai bune rezultate cand dezvoltam aplicatiile. Cu o planificare potrivita, ne asiguram ca cererea ROI sa fie indeplinita. 

Dedicați în fața oamenilor,
dedicați viitorului.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului alăturat sau folosind datele de mai jos:

0748 199 940

office@dakai.ro

Contactați-ne

Nume*

Email*

Telefon

Prin completarea formularului sunt de acord cu politica de confidențialitate Dakai*
Mă abonez la newsletter-ul Dakai

Mesaj*

Trimite