Aplicatie ERP Management Productie

Odoo Open Source ERP

Aplicatia ERP pentru Productie are integrate functii pentru planificare bazata pe timpi de productie. Aplicatia este complet integrata cu aplicatiile conexe pentru managementul calitatii, MRP, PLM si management pentru intretinere si mentenanta. De asemenea, angajatii pot comunica catre platforma etapele incheiate si viceversa, acestia primesc din platforma foile de parcurs si alerte. 

Un aspect foarte important referitor la comunicarea cu platforma de management al Productiei, este ca aplicatia se sincronizeaza cu alte echipamente tehnice existente in productie si transmite date in timp real prin aplicatia API, de la echipamentele conectate.

Funcții majore Producție

Planificarea productiei

Aplicatia poate fi folosita pentru facturare, control de calitate, reguli de stoc minim si multe altele.

Planificarea operatiunilor

Fiecare proces poate fi planificat folosind sistemul MRP. Cu rutarea activata, resursele pot fi configurate sa atinga fiecare parte a procesului de productie.

Inventar si analiza fabricatiilor

Inventarul si analiza fabricatiilor ofera instrumentele potrivite pentru a intelege diferite nivele de activitati ale productiei.

Controlul operatiunilor

Datorita controlului de operatiuni, administratorii pot evalua nevoia pentru imbunatatirea proceselor, creea amendamente si imbunatati intregul sistem.

Analiza productivitatii

Aplicatia asigura analiza productivitatii pentru a gestiona si a reduce pierderi in procesul de productie.

Bon de consum

Cu bonurile de consum, administratorii pot urmari cu usurinta si schimba pretul diferitelor resurse.

Reguli de stoc minim

Regurile de stoc minim dau voie administratorilor sa restocheze pana cand nu e prea tarziu.

Controlul calitatii

Datorita controlului de calitate, administratorii pot controla cu usurinta calitatea fiecarei resurse, ce poate ghida utilizatorii spre un produs mai bun.

Calendar de mentenanta masini

Cu informatia de mentenanta a masinilor, administratorii pot urmari in detaliu intregul sistem si sa aduca planuri de rezerva si schimbari infrastructurii.

Rapoarte analitice

Datorita rapoartelor, diferite nivele de administratori pot aduce schimbari necesare sistemului. Aplicatia MRP foloseste vizualizarea Kanban si ajuta operatorii sa faca rapoarte si sa ia decizii pe baza acestora.